sup-laudan vuokraus

SUP-Lautasetti Jobe 10.6 Yarra

 • Koko 320cm x 81cm x 15cm
 • Kantavuus 140kg
 • Helppo ja vakaa käsitellä

Hintaan sisältyy

 • Säädettävä hiilikuitu-lasikuitumela (säätöalue 180-220cm, paino 780g)
 • Nopea kaksisuuntainen pumppu
 • Vedenpitävä kantoreppu
 • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
 • Paikkasarja
 • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
 • Kiinteät kylkisuojat
 • Kantokahvat keulassa ja perässä
35€/8h, 50€/vrk
Muista katsoa myös lisäpalvelumme!

SUP-laudat vuokraus Pohjanmaalla – varaa omasi nyt PR-Groupilta!

Suppailu eli SUP-lautailu on viimeisen kymmenen vuoden aikana noussut trendikkääksi harrastukseksi, jota yhä useampi suomalainen on jo kokeillut tai vähintäänkin haluaisi kokeilla. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin yhdistää suomalainen luonto ja rento, liikunnallinen aktiviteetti. Vuokraa SUP-laudat edulliseen hintaan PR-Groupilta Isohärmässä Pohjanmaalla!

Suppailussa parasta on sen monipuolisuus – meno voi olla joko hieman maltillisempaa, mutta halutessasi suppailu on kuitenkin myös kovaa urheilua ja kehon hallintaa. Edistyneimmät SUP-lautailijat ovatkin alkaneet järjestää myös esimerkiksi SUP-pilatesta ja muita lajeja perinteisen suppailun ja SUP-lautojen ympärille.

SUP-laudan vuokraus – kokeile uutta lajia edullisesti!

Nyt voit kokeilla suppailua edullisesti Ylihärmässä esimerkiksi ystäväsi kanssa vuokraamalla laudat meiltä. Vuokrattavana on laadukas, kahden SUP-laudan setti Jobe 10.6 Yarra. SUP-lautojen koko on 320cm x 81cm x 15cm ja kantavuus 140kg, joten näillä kehtaa rotevampikin mies lähteä vesille. Laudat ovat vakaita ja helppoja käsitellä. Toki suppailukin on taitolaji ja vaatii hyvää tasapainoa, joten pientä totuttelua lautailu varmasti uudelta harrastajalta vaatii – vauhtiin pääsee kuitenkin nopeasti ja sen jälkeen menoa ei hidastakaan mikään!

Vuokrahintaan sisältyy niin ikään lauta kuin myös suppailussa olennainen apuväline eli mela. Käytössä oleva mela on säädettävä hiilikuitu-lasikuitumela, joka on säädettävissä 180-220cm välillä ja painoa sillä on vain 780g. Lisäksi mukaan tulee vedenpitävä kantoreppu, kaksisuuntainen ja nopea pumppu, karkuremmi, paikkasarja, kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen, kylkisuojat ja kantokahvat keulassa ja perässä.

Vuokraamme SUP-laudat ja muut vesiurheiluvälineet myös yritysten käyttöön! Kysy rohkeasti tarjous ja järjestä työntekijöillesi esimerkiksi unohtumaton työhyvinvointipäivä erilaisten vesiaktiviteettien parissa!

SUP-lautojen vuokraus onnistuu vaivattomasti varauskalenterimme kautta, josta voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan sekä vuokrauksen keston aina parista tunnista useammaksi päiväksikin.. Kalenterista näet suoraan vapaa olevat ajat yhdellä silmäyksellä. Lisätietoa kaivatessasi voit myös soittaa meille numeroon 0505529941 ja laittaa meille sähköpostia info@prgroup.fi

Vuokraa SUP-laudat edullisesti nyt meiltä ja lähde nauttimaan kauniista kesäpäivistä järvimaisemiin yhdessä perheen tai ystävien kanssa!