Vesijetin vuokraus

Sea-Doo Spark Trixx 90

  • Vuosimalli: 2021
  • Henkilömäärä: 2

Hintaan sisältyy:

  • Traileri
  • Pelastusliivit
  • Käyttöopastus

Luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä.

Mahdollisuus vuokrata vesiurheiluvälineet jetin mukana!

180€/ 8h (ma-to)

225€/ 8h (pe-su)

200€/ 24h (ma-to)

250€/ 24h (pe-su)

400€/vkl ( pe illasta su iltaan)

Muista katsoa myös lisäpalvelumme!

Vuokraa vesijetti edullisesti PR-Groupilta

Vesijetteily on ehdottomasti yksi kesän parhaista aktiviteeteista ja se sopii niin hurjapäille kuin myös rauhallisemmasta menosta pitäville. Vesijetin vuokraus Ylihärmässä Pohjanmaalla onnistuu meiltä PR-Groupilta edullisesti ja joustavasti, joten nyt voit kokeilla rohkeasti jotakin uutta ja hauskaa!

Käytössämme on laadukas ja luotettava Sea-Doo Spark Trixx 90 vesijetti vuosimallia 2021. Tällä jetillä päivän viettäminen vesillä on turvallista ja niin mukavaa, ettet välttämättä haluaisi sen lainkaan päättyvän. Spark Trixx on tehokas ja hiljainen, 2 henkilölle sopiva vesijetti, jolla onnistuvat niin lukuisat vesiurheiluaktiviteetit kuin myös silkan hauskanpidon lisäksi pidemmätkin matkan pitkin vesistöjä.

 

Vesijetin vuokraus Ylihärmässä

Vesijetin vuokraus meiltä on helppoa ja nopeaa. Voit varata vesijetin käyttöösi joko muutamaksi tunniksi tai esimerkiksi kokonaiseksi viikonlopuksi. Ota vaikkapa mökkiviikonlopusta enemmän irti ja vuokraa vesijetti kokonaiseksi viikonlopuksi vain sinun tai kaveriporukkasi käyttöön! Vesijetin vuokraan sisältyy aina traileri, pelastusliivit sekä käyttöopastus ja vesijetti luovutetaan aina asiakkaalle tankki täynnä.

Kysy vesijetin vuokrauksen yhteydessä myös saatavilla olevista lisätarvikkeistamme: vuokraamme märkäpuvut, wakeboardit, vesisuksiet, vetosohvat ja -renkaat ja kaikki muut tarvittavat välineet kesäiseen hauskanpitoon. Nyt voit siis kokeilla pienellä kynnyksellä esimerkiksi vesihiihtoa tai wakeboardausta, tai yksinkertaisesti nauttia lämpimistä kesäsäistä ja pitää hauskaa erilaisten vetolelujen kanssa!

HOX! Vuokraamme vesijetit myös yritysten käyttöön! Järjestä siis työntekijöillesi unohtumaton työhyvinvointipäivä vesijetteillen ja -urheillen. Kysy rohkeasti tarjous jetin vuokraukseen lisätarvikkeineen!

Vesijetin vuokraus onnistuu vaivattomasti varauskalenterimme kautta, josta voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan ja vuokrauksen keston. Kalenterista näet suoraan vapaa olevat ajat yhdellä silmäyksellä, joten voit suunnitella jetteilyt hyvissä ajoin etukäteen. Lisätietoa kaivatessasi voit myös soittaa meille numeroon 0505529941 ja laittaa meille sähköpostia info@prgroup.fi

Vuokraa vesijetti hyvissä ajoin ja suunnittele kesän paras viikonloppu vesillä yhdessä perheen tai ystävien kanssa!